lördag 17 juni 2023

Veckoläget 2023-06-17

 Liten lägeskoll för mitt fondsparande och ppm i synnerhet.


Spx500: Bulltrenden fortsätter syns tydligt i månadsgrafen, korta RSI (4) uppe på höga nivåer i veckograf hintar rekyl lurar runt hörnet, helst hade jag sett bullish percentindex för sp500 varit uppe på högre nivåer vilket iofs kan hända på en eller två veckor vi får se. Talas nu om "RAS" på 7% de måste skämta det är knappt en rekyl.

  



Dow Jones: Ser ut som kapitalet börjat rotera ut från de blå chipsen och kanske in i russels småbolag har varit en del snack om det ett tag.


 


OMXS_PI: ser lovande ut kan absolut bryta upp 




Blackrock World Gold: trots vissa livstecken i COPX ser man mest en range som vill fortsätta i dessa graferna 




Blackrock World Energy: konsoliderar marknaden har inte bestämt riktningen ännu.



Ingen större succe för Larrys kortning men visst infriades den tekniskt sett nästa fönster handelsdag 15 vilket är på onsdag får se Nasdaq ser lovande ut med bullishpercent på över 70 så nu kan den vända ned trigga när den vill. Ökade lite Yara är ganska förtjust i bolaget är mindre glad för ADOBE rusat men men så är det ju när man månadssparar ibland köpa dyrt ibland köpa billigt. Hörde i veckan att alla rörelser nu per dag handlar om vad som kommer i nyheterna och bör ses som brus man skall bortse från? Inga nya ideer alls håller utkik efter en botten i silver/koppar senare i månaden enligt säsongsmönstret. Olja verkar ur fas skulle varit på toppnivåer just nu dvs sälj men verkar vara närmare en botten (temporär?) än ett ras från en topp tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar