fredag 29 maj 2020

Monthly close 2020 - 05

OMXS_30: Fått ny data med längre historik och då visar det sig att EMA12 är något bättre än SMA12 så jag valde den signalen i dag. Vi ligger kvar i sälj då det fattades lite till omslag men både OMX_PI (all-share) och OMX_GI (gross index) stängde med grönt ljus dvs över sitt EMA.




4:a US : Fantastisk styrka, smart money sägs ofta lämna börsen men jag har svårt tro dumb money klarar lyfta dem på egen hand å andra sidan sägs utlänningar fly med sitt kapital till US så det kan ju vara sant?  Det har cirkulerat en del olika beräkningar som visar att Us börserna egentligen är lågt värderade och skall mycket högre. Senaste spelschemat jag hörde var att lite mer upp nu för att sedan konsolidera över Presidentvalet men efter det och i 2021 skulle det bära iväg mot nya ATH givet coronaviruset är under kontroll.





Hörde intressant podd där man fick höra varför rallyt Guldbugs alltid talar om kommer utebli eller ske med betydligt lägre höjd än de som gissats hittills då det i dagens tekniksamhälle helt enkelt inte finns utrymme för guldtackor som betalningsmedel och numera kommer centralbankster och stater pumpa in vad som behövs för att undvika att något liknande 1929 inträffar igen.

If you can't beat them join them

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar