fredag 30 april 2021

Monthly close 2021 - 04

 OMXS_PI: Flera bra rapporter men rädslan sprider sig bland oss äldre, turligt nog är yngre och nybörjare helt orädda så börserna svämmar över av kapital som bara måste ta vägen någonstans. Lång svans på månadsstängningens ljus symboliserar den osäkerhet som trots allt finns det blir spännande se hur en eventuell konsolidering kommer att se ut, med tanke på alla pengar som sägs strömma till börsen är det just nu svårt tro på någon djupare nedgång men osvuret är bäst då ingen jag känner till varit med om en liknande marknad tidigare.




4:a US : Nasdaq har wobblat ett tag jag gissar det har att göra med vinsthemtagningar och allokering till andra alternativ annars ser jag högre månadsstängningar med högre staplar i MACD som stöd för uppgångarna, ser helt enkelt bra ut i graferna kanske för bra?




Varningsvrålen hörs nu dagligen finns snart inget kvar som inte varnar för börskrasch men det struntar börserna i och fortsätter upp. Det har ett visst underhållningsvärde höra skriken av fasa när det dippar ½% eller något mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar