fredag 12 juni 2020

Veckoläget 2020-06-13

Liten lägeskoll för mitt fondsparande och ppm i synnerhet.

Spx500: Spekulerar lite över ifall vi är i en konsolideringsperiod liknande tidigare som varat 20 månder +/- 1 vilket betyder spx går vidare hösten 2021. Ett annat påstående som blir intressant följa upp är att en rekyl med den styrkan efter raset mars brukar betyda att det inte kommer en ny lägre botten än i mars utan möjligen en återtest av Mars botten? 




Dow Jones: utvecklingen bör bli liknande spx500, de här konsonlideringar har oftast tagit slut strax efter presidentvalet men nu har vi ju FEDS sedelpress och andra stimulanser som kan påverka.




OMXS_PI: tvära kast, lika snabbt som det såg ut som bull har det nu vänt ned får helt enkelt gilla läget tills det blir stabilare.




Blackrock World Gold: 340 höll för en första test nu får vi se om den vill ned till MA200 eller vänder här. Väldigt brus på webben i dagsläget guldbugs, domedagare och haussare från morgon till kväll gör att man lätt kan luras se saker i graferna som inte är där, gäller chilla ned behålla fokus på egna graferna ;) 




Blackrock World Energy: Varken TA eller FA ger stöd för uppgång så långt jag kan se, överskott på energi, färre med jobb och mindre resande har gjort det ekonomiskt svårt för energibolagen där varningarna nu haglar allt tätare. 




Mest spek för min del har även skissat lite på en av mina portföljer och gjorde bl a en köpstart i JNJ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar