fredag 20 mars 2020

Veckoläget 2020-03-21

Liten lägeskoll för mitt fondsparande och ppm i synnerhet.

Spx500: vi har varit ned runt 33% så här långt ,i dagsgrafen ser man nu lite obeslutsamhet om det betyder vi står inför en rekyl upp eller inte återstår att se




Dow Jones: liknande graf här, vi får se om det kommer en rekyl eller fortsätter vidare ned direkt då läget har förvärrats rejält med alla nedstängningar/uppsägningar inte minst i väst p.g.a Corona viruset




OMXS_PI: följa john, enda trösten är MACD ser lite tydligare ut än i US-indexen vilket ökar chansen vi kan se divergenser mm som varslar om möjliga kursändringar.




Blackrock World Gold: trendlinjen höll för en första test men inte mycket som säger det kommer vända upp snart. En 5 våg räknad från maxnivåerna hintar ned mot 200--220 som target.




Blackrock World Energy: oljekriget fortsätter och flera av oljebolagen kommer att gå omkull ju längre det drar ut på tiden. måste vara ett bra contrarian köpläge för den som kan fiska rätt bland oljebolagen för mycket mer impopulärt än detta är svårt finna idag.




Ser allt värre ut och jag misstänker "eliten" kommer passa på dölja vanstyret genom använda corona som scapegoat för deras ekonomiska totalfiasko. Börjar tro vi kan falla mot 80%-90% och stämmer det har vi bara avverkat 1/3 av distansen så här långt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar