fredag 24 januari 2020

Veckoläget 2020-01-25

Liten lägeskoll för mitt fondsparande och ppm i synnerhet.

Spx500: domedagsbasunerna tutar oavbrutet men inte ens den kinesiska influensan har hittills orsakat något större ras, kanske fick vi se starten i fredags på åtminstone 5% - 10% ned?




Dow Jones: där är ungefär 6% ned till kanalbotten från senaste stängning men mittlinjen har fångat de senaste försöken till rekyl




OMXS_PI: utdelningssäsong för svenska aktier startar får se ifall det kan räcka till en rekyl och eventuellt köpläge vi har iaf tecken på divergens i MACD




Blackrock World Gold: hade gärna sett större styrka och nu har RSI i COPX (koppar miners) gått ned i fördel björn läge vilket är illavarslande, ser långt ut till återtest av tidigare topp.




Blackrock World Energy: säsongen för energi har startat nu hoppas jag på rekylen ned gör en högre botten så kliver jag på med en slant.





Låg omsättning på stockholmsbörsen i går(fredag) en del skrev utlänningarna har vänt vår börs ryggen men trots det steg kurserna? Krigshot, epedemier inget verkar bita på börshumöret utan greed har helt tagit över fått folk blunda för världens dåliga ekonomier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar