lördag 31 augusti 2019

Veckoläget 2019-08-31

Liten lägeskoll för mitt fondsparande och ppm i synnerhet.

Sp500: tillbaka i vardagslunken vet inte vem som köper aktier när det sviktar nedåt men börserna håller sig krystat inom sina interval.




Dow Jones: ser inga mörka moln för Us sparare som har svenska kronan som sin lokala valuta vilket ger en extra krockkudde om nu indexet skulle vända nedåt.





OMXS_PI: är något överraskad över styrkan i de senaste dagarnas uppgång, hittar inte mycket i FA som stödjer uppgången så det är väl alla gratisstålar och minusräntor som får folk välja aktier?




Blackrock World Gold: väntar och väntar på vad jag hoppas skall bli en våg 4:a nedåt vi kan iofs fått den förra veckan då det dippade strax under 310 och i sådant fall missade jag det tillfället öka min position.




När man tror man upplevt alla tokigheter när det gäller börsen och världsläget pytsas det ut nya fejks och tweets som "marknaden" gladeligen nappar på. Nu senaste dök det upp låtsade nyheter USA-Kina förhandlingarna såg lovande ut men som en skribent konstaterade så lär den riktiga "marknaden" behöva lite tid och bevis innan framtidstron återvänder och lyfter t ex transportindexet.

Det är bara att gilla läget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar