fredag 18 mars 2022

Veckoläget 2022-03-19

 Liten lägeskoll för mitt fondsparande och ppm i synnerhet.


Spx500: en första botten kan vara inne kanske är vårt efterlängtade vårrally på gång, har svårt se mer än ett försök mot tidigare toppar i nuläget.

  



Dow Jones: indexen handlas i tandem inte mycket tillägga här



 

OMXS_PI: påminner mycket om mars 2020 just nu med rekyl till 50% retrace får vi konsolidering 1-2 veckor nu med?




Blackrock World Gold: har svårt hålla sig över 380:- får hoppas intresset är tillräckligt stort för att göra nivån till ett stöd nu. Noterade att även GDX är vid en tidigare topp som kan bjuda motstånd för vidare uppgång just nu. MACD W över 0 håller hoppet vid liv.




Blackrock World Energy: vinsthemtagning eller åtminstone skala av lite på vinnarna rekas från flera håll känns rimligt med lite konsolidering efter en sådan kraftig uppgång.




Blev några lyckade speck både med CFD och Mini Longs SPX500 missade förstås sista timmarnas uppgång men är nöjd. Inga planerade aktier då de flesta redan över mina intressenivåer men har vi starten på en uppgång här är jag inställd på skala av en del och i vissa fall gå ur ett antal positioner. Intressant info från Johnny T angående historisk utveckling efter en kraftig uppgång så jag kommer noga följa även OMX30 försöka fånga Minilong de närmsta veckorna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar