fredag 27 november 2020

Veckoläget 2020-11-27

 Veckoläget 2020-11-27


Liten lägeskoll för mitt fondsparande och ppm i synnerhet.


Spx500: trots det vimlar av rapporter hur fonder måste vikta om från aktier till bonds och hur överköpt kursen är så vägrade SP500 vika ned sig denne veckan ;)


Dow Jones:  samtidigt som det rapporteras insiders har sållt har retail dvs vi satt in pengar i fonder som suger upp det som säljs voine voine hur skall detta sluta.


OMXS_PI: stockholm går starkt nytt ATH igen centralbankerna bjussar på knarket.


Blackrock World Gold: det börjar osa katt håller stödet eller åker vi vidare ned. När MACD gapar mot medelvärdet brukar det snart komma en rekyl men om den rekylen innebär en botten eller bara en andningspaus är svårt veta, goldbugs är förstås övertygade vi är nära en botten innan det stora rallyt men den har man ju hört förut.


Blackrock World Energy: optimism även denne veckan alla förväntar sig stimulanser och normalisering skall få USA ticka igång, det finns dock positiva signaler från emergin markets och europas stimulanser så time will tell.


Tog av 10% - 15% från Eolus Vind gjorde en köpstart i Siemens och Glaxo båda tänkta som lånsiktigt sparande där jag ökar när kassa och läge tillåter, fick lämna tillbaka lite av förra veckans speck i dag försökte 3 ggr på index och fick stoppa ut mig samtliga gånger ;(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar